Tästä se alkaa, 4 viikkoa. Katsotaan mikä on lopputulos.

Nimittäin painonpudotus, go fat go -haaste :D

Erittäin haasteellinen juttu, koska, etenkin pojan kuoleman jälkeen, ruoka on ollut jonkinlainen lohdutus ja sitä on sitten tullut syötyä vaikka ja mitä.. Yritän nyt kovasti päivitellä tänne tuloksia, joita toivon mukaan tulee. :)

Myös se on tässä hankalaa, että olen erittäin nirso ruoan suhteen, esim. kasviksia en ole pystynyt syömään joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.. Se on sitten opeteltava. :)

Jos lähdetään vaikka semmoisesta pienestä tavoitteesta, että tämän neljän viikon aikana saatais semmonen 4-5 kiloa pois.

 

Ja niin, oli muuten erittäin "mukavaa" kun työkaveri (mies) oli yks päivä sillein että "tuu kattomaan (näytti kuvia fb:stä) meidän kaverin kaksoset syntyi pieninä keskosina, voi että miten pieniä" ja sitten parin viikon kuluttua: "ne kaksoset on muuten päässyt kotiin, terveinä". Olinpa siinä sitten että juu, oi kun suloisia. Ei vaan välttämättä kiinnosta kuunnella hehkutuksia pienistä keskosista jotka on selvinneet TYÖKAVERILTA, joka varsin hyvin tietää meidän tilanteen! äh. Siis ihanaa, että selvisivät jne, mutta miks just mulle sitä pitää hehkuttaa?? Sama kun hehkuttaa omien lapsiensa jutuista. Joo, ihan mielellään kuuntelen ystävien ja kavereiden juttuja lapsistaan, oikeesti. Mutta en välttämättä halua töissä kuunnella sellaiselta työkaverilta, joka ei edes ole mitenkään läheinen mulle. (muutama työkaveri kyllä on läheisiä) No joo, se siitä purkauksesta :D

-Suruperhonen, tällä kertaa innoissaan uudesta haasteesta!